hirdetés

Automata öntözővel menthetjük meg nyáron a növényeinket

hír
Automata öntözővel menthetjük meg nyáron a növényeinket 1

Forrás: Banggood.com

SonkaMod
írta: SonkaMod
2022-05-24

Amikor nyaranta elutazunk, akkor mindig jó kérdés, hogy vajon ki fog öntözni a lakásban. Akiknek vannak rokonaik a közelben, ők előnnyel indulnak, de sokszor még úgy is kellemetlen leszervezni, hogy pár naponta átmenjen valaki hozzánk, és meglocsolja a szobanövényeinket. Ha viszont rendelkezünk egy automata öntözővel, akkor akár több hétre is elutazhatunk, a vezérlő magától fogja locsolni az otthonunk élő díszeit.

A szivattyú egyben az időzítő is, ami akkumulátoros, egy 2000 mAh-s telep van benne, amit micro USB porton keresztül táplálhatunk. A kütyün beállíthatjuk, hogy 1 és 9 nap között milyen rendszerességgel működjön, és minden bekapcsoláskor 1 és 99 másodpercen keresztül folyassa a vizet. Ez a mennyiség bőven elég, hogy a növények jól érezzék magukat. Például be lehet állítani, hogy kétnaponta egy percen keresztül öntözzön.

Nem egy nagyon szofisztikált eszköz ez az öntöző, viszont jópofa benne, hogy nem kell hozzá semmilyen folyóvíz és külső áramforrás, hanem magától teszi a dolgát. Baromi jó áron megvásárolhatjuk, a nyolcfejes kiadás is mindössze 5700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a BG54695d  kuponkóddal, ingyenes szállítás mellett, ennyit pedig bőven megér az, hogy nem lesznek szomjasak a növényeink, amíg mi a hasunkat süttetjük máshol.

hirdetés