hirdetés

Aprópénzért vihető a Bluetooth-os LED szalag Aliexpressről

hír
Aprópénzért vihető a Bluetooth-os LED szalag Aliexpressről 1

Forrás: AliExpress, Sumars Store

SonkaMod
írta: SonkaMod
2023-02-20

A dekorációs célra használható LED szalagok már sokszor nagyon olcsók, de legjobb, ha ezeket mindig az Aliexpressről vesszük, mert nem hiszem, hogy lenne hasonló alternatíva, ami ennyire alacsony árú lenne máshol. Most egy eladó mindenféle méretben, de legfeljebb 5 méteres kiszerelésben árulja az RGB-s LED szalagokat, zseniálisan alacsony áron.

Ez a LED szalag beltéri használatra jó, nem vízálló, ez nagyon fontos. Dekorációs célokra vagy hangulatvilágításnak lehet használni. RGB-s, tehát mindenféle színben tud tündökölni, SMD5050-ös diódák vannak rajta, amik méterenként körülbelül 300 lumen fényerővel bírnak. Egy szett legfeljebb 5 méternyi LED szalagot tartalmaz, de van belőle 0,5, 1, 2, és 3 méteres kiszerelés is, amiket lehet akár darabolni is, vagy tovább is lehet bővíteni hosszabbra. Kétféle pakk vihető, az egyikben csak egy sima, három gombos, USB-s vezérlő van, a másik viszont Bluetooth-os, tehát okostelefonról is lehet vezérelni. Szerintem érdemes inkább ezt választani, mert nem sokkal drágább, de jóval kényelmesebben használható.

Az Aliexpressen nagyon jó áron vásárolhatjuk meg a szalagot, még ha az 5 méteres, Bluetooth-os variánst választjuk, akkor is kijön 2300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ból, ingyenes szállítással, a Saver Shippinggel pedig még a Posta vámkezelési költségét sem kell megfizetni. A különböző kiszerelések árai alább láthatók:

0,5 m1 m2 m3 m5 m
3 gombos vezérlővel1150 Ft1400 Ft1600 Ft1750 Ft2050 Ft
Bluetooth-szal1550 Ft1650 Ft1750 Ft1950 Ft2300 Ft

hirdetés