hirdetés

Appos, okos monitorvilágítással állt elő a BlitzWolf

hír
Appos, okos monitorvilágítással állt elő a BlitzWolf 1
írta: SonkaMod
2021-12-29

A cég eddigi legnagyobb dobása a témában az ívelt kijelzőkre készített modell volt, de az új BW-CML4 átveszi a helyét, mert ez sík képernyőre jó, így több felhasználónak eshet erre a választása. Az RGB LED-ek, az appos irányítás és az egyéb extrák teszik különlegessé a modellt, ami nem az olcsóbbak közé tartozik, de még így sincs rossz ára.

A hátoldalán RGB LED-ek vannak, amik a dizájn kedvéért kerültek rá. Ezek mindenféle színben tudnak világítani, és többféle effekt is beállítható rajtuk, még akár a zene ritmusára is tud villogni.

Képes WiFi-re kapcsolódni a lámpa, így pedig applikáción keresztül bárhonnan vezérelhetjük a kütyüt. A BlitzWolf saját alkalmazását, a Tuya appot vagy a Smart Life applikációt használhatjuk erre. Lehet időzíteni, fényerőt állítani, színhőmérsékletet állítani és az RGB LED-ek működési módját is változtatni okostelefonról. Akár még hangutasítással is vezérelhetjük az Amazon Alexa vagy a Google Assistant segítségével.

Banggoodról rendelhető a vadiúj BlitzWolf kiegészítő, amire még kupon is elérhető. A BGWCML4 kuponkóddal lehet megvásárolni 13 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, szállítási költséggel együtt. Futárszolgálat szállítja házhoz Kínából, és természetesen erre már semmi plusz költség nem jön rá.

hirdetés