hirdetés

Anbernic játékkonzolok kuponnal

hír
Anbernic játékkonzolok kuponnal 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2023-10-05

Az Anbernic retró konzolokat gyárt, azonban a régi gépeknél sokkal többet tudnak, van bennünk elég erős hardver, így sokféle emulátort képesek futtatni. A felépítésük hasonló, mint a retró játékoké, ezért nem kell magatokkal cipelnetek kontrollert, hiszen ezek gombjait alapból beépítik az ilyen eszközökbe. Most két kütyüre is kaptunk kupont, de nézelődjetek a Tectober promós oldalon is, hiszen itt is belefuthattok jó ajánlatokba.

A Geekbuying ANRG405C  kuponjával 65 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvenni, a szállítást 600 forintból megússzátok.

Anbernic RG35XX

Az Anbernic RG35XX egy olcsó és egyszerű darab, érdekes módon a misztikus XX nevet aggatták rá. Ebben egy 3,5 inch-es, 640×480 pixeles IPS kijelzőn élvezhetitek a játékokat 5 órán át, ugyanis ennyit bír a 2600 mAh-s akku. 16 különböző játékformátumot támogat – mint a PS1, CPS, FBA, NEOGEO, GBA, GBC és még sokan mások –, illetve 2 darab micro SD kártyát is fogad a gép, amire játékokat is felmásolhattok, de 8000 játékot már előtelepítettek rá. Kinézetre a régi Gameboy koppintása a szürke, nem átlátszó verzió.

Egy Actions ATM7039S 4 magos processzor hajtja, négymagos PowerVR SGX544MP GPU-val kombinálva. A 256 MB DDR3 RAM több mint elegendő az operációs rendszerhez és az emulátorhoz. A HDMI kimenet a tetején található, a játékokat 720p-ben élvezhetitek a nagy képernyőn. A mellékelt 64 GB-os Micro SD kártya tartalmazza a Linux alapú operációs rendszer és a játéktárhely. Egy második, legfeljebb 128 GB-os Micro SD kártya is használható további játéktároláshoz. Mindössze 8,1×11,7×2 cm és 165 g, nagyon könnyű és hordozható, zsebben vagy kis táskában is elfér.

Az AN35XXB  kuponnal 19 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhetitek meg Geekbuyingról, ingyenes szállítással.

hirdetés