hirdetés

Alkoholszonda, hogy ne üljünk ittasan a volán mögé

hír
Alkoholszonda, hogy ne üljünk ittasan a volán mögé 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2024-04-17

Nem kell alkoholistának lenni ahhoz, hogy egy szonda jó szolgálatot tegyen. Egy iszogatás után senki sem kíváncsi, hogy mennyi alkohol került a vérébe, viszont ha kocsiba akar ülni, akkor már annál is inkább. Amennyiben érezzük a szesz hatását, akkor egyértelmű, hogy nem szabad vezetni, de vajon egy 6 órával ezelőtt elfogyasztott pohár sör után mi a helyzet? Biztosat nem tudhatunk, de egy szonda gyorsan megmondja a frankót.

A szonda mindössze 100x28x17 milliméteres, könnyen elfér a kesztyűtartóban vagy az ajtó tárolórekeszében. Ebben a kis testben egy 200 mAh-s akkumulátor is van, amit Type-C porton keresztül lehet tölteni, így egy autós töltőre rádugva nem lesz gondunk az áramellátással.

Nem bíznám rá az életemet egy 10 dolláros kínai szondára, de alkalmi ellenőrzésre simán használható. Nagyon jó áron lehet rendelni, a BG93c594  kuponkóddal csak 3500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ingyenes szállítással.

hirdetés