hirdetés

Alacsony áron törnek a piacra a Blitzwolf hálózati eszközei

hír
Alacsony áron törnek a piacra a Blitzwolf hálózati eszközei 1
írta: SonkaMod
2020-07-14

A Blitzwolf egy sor új hálózati eszközzel rukkolt elő, amelyek a Banggoodon már előrendelhetők, és egyelőre nagy kedvezménnyel árusítják őket, de egyre feljebb fognak menni az árak. Négy teljesen új eszköz érkezett, van köztük egy WiFi router és háromféle jelerősítő. Egy kicsit fura, hogy csak most jöttek ki velük, de legalább így nagyobb az örömünk. Nagyon ígéretesnek tűnnek, reméljük, hogy hozzák a jó Blitzwolf minőséget.

Blitzwolf BW-NET1 WiFi router

Már minden nagyobb gyártó rendelkezik ezerféle gigabites routerrel, így a Blitzwolfnak is illett már kijönni valami hasonlóval, és már elsőre egy 1200 Mbps-os eszközzel lépnek a piacra. Természetesen támogatja a 2,4 és az 5 GHz-es sávokat is és 4 darab 5 dBi-es antennával rendelkezik. Természetesen nem csak WiFin csatlakozhatunk rá, hanem akár 4 eszközt is közvetlenül rádughatunk, hisz ennyi LAN csatlakozóval látták el. Az előrendelési akcióban mindössze 9000 forintért vesztegetik, ami nagyon kevés érte, nem csoda, hogy a későbbiekben fel fog ugrani az ára majdnem 12 000 forintra.

Blitzwolf BW-NET2 és NET3 jelerősítő

A NET2 az olcsóbbik konnektoros jelerősítő, mely 300 Mbps sebességre képes. 2 db egyenként 3,5 dBi-es antennával rendelkezik, és csak a 2,5 GHz-es sávot kezeli. Az oldalán találunk egy LAN csatlakozót, így akár a kábeles netet is tudja szórni, de a WiFi jelet is felerősíti, ha épp arra van szükségünk. A NET3 ehhez képest kicsit jobb, már 1200 Mbps sebességre képes és duál WiFit is kezel. Ezen kívül csak színben térnek el egymástól. A NET2 most nem egészen 3500 forint (később 4700 lesz), míg az okosabb verzió, a NET3 már 6300 forint, de a későbbiekben ennek is fel fog menni az ára, egészen 8500 forintig.

Blitzwolf BW-NET4 USB-s jelerősítő

Nagyon hasonlít a termék a NET2-höz, mivel ez is 300 Mbps sebességre képes jelerősítő, mely 2,4 GHz-es sávon dolgozik. De ennek a csatlakozója nem fali dugaljba való, hanem sima USB-s, így egy power bankra rádugva bárhova magunkkal cipelhetjük. Ha például a lakás egy pontjára nem ér el a WiFi, de ezért nem foglalnánk el egy konnektor helyet, akkor csak odavisszük ezt a kütyüt, amikor szükségünk van rá. A kinézete ellenére ebben is két antenna található, de értelemszerűen nem tudjuk őket külön-külön állítani. Az előrendelési ára nagyon baráti, mindössze 2800 forint, és ez a későbbiekben is mindössze 3400 forintra fog emelkedni, ami egyáltalán nem sok pénz érte.

hirdetés