hirdetés

Akkumulátoros monitorlámpát mutatott be a Yeelight

hír
Akkumulátoros monitorlámpát mutatott be a Yeelight 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-03-02

A kínai csúcsmárka világítás téren a Yeelight, akik eddig is csináltak monitorlámpát, de egy újabb hasonló eszközzel lepték meg a felhasználókat, ami egy kicsit olcsóbb lett, mint az eddigi megoldásaik. Az eszköz kiváltja a hagyományos asztali lámpát, és rendkívül kényelmes a használata, amit a beépített akkumulátora is segít, így nem kell folyamatosan áram alatt tartanunk.

Az oldalán három érintős kezelőgomb látható, egyikkel be- és kikapcsolni tudjuk, a másik kettővel pedig a fényerőt és a színhőmérsékletet változtathatjuk. Kikapcsolás után megjegyzi, hogy milyen beállításokkal használtuk, és a következő bekapcsolásnál változatlanul úgy fog világítani.

A Yeelight termékei eddig mindig a kínai világításipar krémjét szolgáltatták, de ennek meg is kérték az árát. Az új monitorlámpát Banggoodról rendelhetjük meg a BG28b14c kuponkóddal 16 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért. Ezzel az árral pedig jelenleg a gyártó legolcsóbb monitorlámpája, amit ingyenesen szállítanak ki, az áfa pedig már benne van az összegben.

hirdetés