hirdetés

Akciós a legolcsóbb Xiaomi robotporszívó a Banggoodon

hír
Akciós a legolcsóbb Xiaomi robotporszívó a Banggoodon 1
írta: hajas
2021-11-12

A Xiaomi legolcsóbb robotporszívóját, a Mijia G1-et rengetegen kedvelik, hiszen piszok olcsón lehet beszerezni, mégis egész jól teljesíti szolgálatát. Most a Banggoodon érhető el hozzá egy remek kupon, így a hazai árakhoz képest jelentősen olcsóbban tudjátok beszerezni, ingyenes és gyors szállítással.

A Xiaomi Mijia G1 a tavalyi év során debütált. A robotot 2200 pascalos szívóerővel vértezték fel, ami alig alacsonyabb, mint a drágább tesóké. A hasán található hengerkefe segítségével a hajszálakat és az állatszőrt is képes összegyűjteni, sőt, szőnyegre érve automatikusan megemeli a teljesítményt, hogy a mélyebb rétegekből is eltávolítsa a piszkot. A tetején ugyan nem található LIDAR szenzor, mégis képes térképet készíteni a lakásról, ehhez pedig segítségül hívja az elején található lézeres érzékelőit, giroszkópját és az ütközőjét is. Az elkészített térképet ellenőrizhetitek a Mi Home applikációban, ahol többek közt időzíthetitek vagy távolról elindíthatjátok a kütyüt.

A porszívózás mellett feltörölni is képes a kicsike, ehhez fel kell rá pattintani a 200 milliliteres folyadéktartályát, amin egy mop található. A vizet egy szivattyú juttatja a mopra, aminek az intenzitását az appon keresztül, három fokozatban tudtok szabályozni.

A gépet most rendkívül jó áron, 42 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg a BGDBD26 kuponkóddal, ingyenes és gyors szállítással, extra költségek nélkül.

hirdetés