hirdetés

Akciós a legerősebb, Ryzen 7-es T-bao mini PC

hír
Akciós a legerősebb, Ryzen 7-es T-bao mini PC 1
írta: SonkaMod
2021-10-01

A T-bao Tbook MN48H a gyártó egyik zászlóshajó mini PC-je, ami AMD Ryzen 7-es processzorral rendelkezik. Többféle kivitelben is lehet kapni, attól függően válogathatunk, hogy mennyi memóriára és háttértárra van szükségünk az alap konfiguráció mellett. A legerősebb kombinációban 32 GB DDR4-es memória és egy 1 TB kapacitású NVMe SSD került bele, és most ezt a modellt lehet akciósan megvásárolni. A gép elképesztően olcsó, mindössze 227 000 forintba kerül, és európai raktárból elérhető.

A gép maga 198x198x48 milliméteres, ami egyáltalán nem nagy, nem csoda, hogy kell is bele az aktív hűtés. Az oldalán szívja be a friss levegőt egy processzorhűtő ventilátor, a meleget pedig a tetején fújja ki. Az elején található a bekapcsológomb, és két darab USB 2.0-s csatlakozó, minden más port a hátuljára került. Kapunk még egy táp dugaljat, egy HDMI portot, DisplayPortot, Type-C-t, még két USB 2.0-t és két USB 3.0-t, valamint a 3,5 mm-es mikrofon és fülhallgató csatlakozók sem maradtak le.

A készüléknek kevéssé akad itthon kihívója. A mini PC piac hazánkban szinte ismeretlen, ezzel a processzorral szerelt laptopok pedig jellemzően félmilliós gépek, de jóval kevesebb memóriával. Nyilván nem lehet igazán összehasonlítani a kettőt, hiszen az egyik alma, a másik pedig körte, de az biztos, hogy a T-bao Tbook MN48H egy rendkívül jó ár/érték arányú gép. A BGSLTB48H kuponkóddal most mindössze 227 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül és EU raktárból küldik, ingyenes szállítással.

hirdetés