hirdetés

Akciós a felmosós, aksis Roidmi Nex 2 Plus porszívó

hír
Akciós a felmosós, aksis Roidmi Nex 2 Plus porszívó 1
írta: SonkaMod
2022-01-07

A Roidmi csúcsszériája a Nex, aminek talán a legütősebb tagja a Nex 2 Plus. Majdnem ugyanaz, mint a Pro verzió, csak éppen ehhez jár egy felmosó fej is, ami hatékonyan használható, mert motoros, nem pedig csak egy sima platni, ami folyatja a vizet. A gép a nevéhez híven alapból nem olcsó, de most akciós, így már sokkal kedvezőbb ajánlat érhető el rá. 127 200 forintért rendelhető EU raktárból, ingyenes szállítással.

A kiegészítőkön is nagy a hangsúly, mert többek között emiatt kapta meg a „Plus” nevet ez az eszköz. Az alumínium toldócső mellett kapunk hozzá egy motoros padlótisztító fejet, LED világítással, és egy szintén forgókefés kárpittisztítót. Két hagyományos szűkítő is jár hozzá, az egyik egy kis átmérőjű, hosszú és lapos darab, a másik széles, de lapos, valamint kefés is. Ami viszont a legérdekesebb, hogy adnak hozzá egy két forgófejes felmosó fejet. A motorok tengelye itt merőleges a padlóra, és ellentétes irányba forognak, amelyek végére egy-egy felmosópárna került, gyakorlatilag ez dörgöli a padlót. Használható szárazon, de van tartálya is, ahova a vizet tölthetjük, és innen tudja adagolni magának. Ez a megoldás egy hatékony módja a felmosásnak, és léteznek külön gépek, amik csak ezt tudják, de a Roidmi így kombinálja ezt a porszívózással, ami vitathatatlanul nagyon hasznos. Még egy extra, hogy a falra szerelhető tartója mágneses, ráadásul ez tölti a gépet is, vezeték nélkül.

A Roidmi NEX 2 Plus kétségkívül egy drága csúcsgép. Ennek megfelelően tényleg megkérik az árát. Most viszont akciósan rendelhető, így egészen jó áron hozzájuthatunk, a BGCZRMNEX kuponkóddal 127 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. Csehországi raktárból küldik, ingyenes szállítással, és éppen ezért egy héten belül már ki is szállítják.

hirdetés