hirdetés

AirAux Bluetooth hangszóró 7000 forint alatt

hír
AirAux Bluetooth hangszóró 7000 forint alatt 1
írta: hajas
2021-11-26

A BlitzWolf égisze alá tartozó AirAux rengeteg fülhallgatót és hangszórót dobott piacra. Most a termékcsalád egyik legolcsóbb készülékét, az AA-WM1-et tudjátok bomba jó áron beszerezni a Banggoodról, hiszen most csupán 6500 forintot kérnek érte.

Az AA-WM1 egy kompakt Bluetooth hangszóró, ami összesen 10 wattos teljesítménnyel rendelkezik, de mivel támogatja a TWS üzemmódot, így könnyedén párosíthattok két eszközt, így dupla akkora teljesítménnyel, sztereóban hallgathatjátok kedvenc slágereiteket. Nemcsak Bluetooth-on keresztül, hanem SD kártyáról, pendrive-ról vagy akár jack kábelről is küldhettek rá zenéket. A készülék tetején találhatók a vezérlőgombok, illetve itt kapott helyet a mikrofon is, vagyis kihangosítóként is használható. 1200 mAh-s akkumulátorral vértezték fel, melyet micro USB kábel segítségével tudtok telepumpálni energiával, egy töltéssel pedig akár 6 órán keresztül is bírja.

A készüléket most rendkívül alacsony áron tudjátok megvásárolni a Banggoodról. Ha bepötyögitek a megfelelő mezőbe a BGBFS03 kuponkódot, akkor mindössze 6500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetnetek. Csehországból küldik, ingyenes és gyors szállítással, további költségekkel pedig nem kell számolnotok.

hirdetés