hirdetés

Adata pendrive gombokért az Alin

32 és 64 GB-os verzió is elérhető

hír
Adata pendrive gombokért az Alin 1

Forrás: Aliexpress, Digitaling Store

SonkaMod
írta: SonkaMod
2024-05-06

Bár elég nagy rajongója vagyok a kínai adattárolóknak, most mégsem egy teljesen kínai pendrive-ot szeretnék a nagyérdemű elé citálni. A szóban forgó kütyü az Adata C906, tehát tajvani, ám kapható Aliexpressen, mi több, még hazai boltokból is beszerezhető, de nem is kérdés, hogy Aliról rendelni éri meg igazán. A 32 és a 64 GB-os változat is filléres.

Az Adata C906 nem egy új adattároló, nem is nagyon gyors, viszont rendkívül olcsó. A hazai piacon is kapható, nem is drágán. Mivel USB 2.0-s, így az olvasási sebessége nagyjából 22 MB/s, az írási sebessége pedig 14 MB/s. Főleg kisebb fájlok ideiglenes tárolására, szállítására alkalmas. Szerintem érdemes mindig egy pendrive-ot amúgy is magunknál tartani, mert sosem lehet tudni, hogy mikor lesz rá szükség.

A kütyü műanyag házzal rendelkezik, az egyik végén akasztó füllel. Nagyméretű USB-A portba lehet bedugni. A gyártó többféle kapacitással is gyártja, de Aliexpressen most a 32 és a 64 GB-os variáns elérhető. Szerencsére rendkívül olcsó, a kisebbik változat 2500 Ft-ba, a 64 GB-os pedig 2650 Ft-ba kerül. Szerintem érdemes a nagyobbat rendelni, mert az alig drágább. Magyarországon még a 32 GB-os kiadás is lényegesen drágább, Aliexpressről pedig még ingyenes a kiszállítás is.

hirdetés