hirdetés

A Yunmai Premium okosmérleggel könnyebb a fogyás

hír
A Yunmai Premium okosmérleggel könnyebb a fogyás 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-05-20

Az okosmérleg egy háztartásban már majdhogynem kötelező felszerelés. Bár egy sima személymérleg is megteszi, egy okos variáns nem nagy befektetés, cserébe viszont kapunk egy csomó olyan funkciót, ami hosszútávon előre lendítheti az egészséges életmódunkat. A rengeteg kijelzett adat csak az egyik része ennek, a monitorozás sokkal fontosabb, ami automatikusan történik. A Yunmai Premium okosmérleggel könnyebben lekövethetjük a testsúlyunkat, így pedig motiválni tud a fogyásban.

A kütyü akár 16 darab felhasználót is kiszolgálhat, automatikusan felismeri, hogy ki lépett rá, és a hozzá beállított profilba menti az adatokat. Ami még megemlítendő, hogy nem feltétlenül kell bekapcsolt Bluetooth-ú telefonnal ráállni, mert megjegyzi az adatokat, és később is tud szinkronizálni, az app pedig kompatibilis Apple Health-szel, Google Fittel és még Fitbittel is.

Körülbelül két évvel ezelőtt dobta piacra a Yunmai ezt az eszközt, ami a legdrágább modelljük, de eddig nem volt kapható Banggoodon. Most feltöltötték a készleteket belőle, és előrendelési akciót is hirdettek meg rá, így kezdeti áron csak 14 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, majd pár darab eladása után minimálisan meg fog drágulni. Szállítási költséget nem kell utána fizetni, az áfa benne van az árban, és a Banggood csehországi raktárából küldik.

hirdetés