hirdetés

A Yoobao brutális 50 000 mAh-s powerbank szörnye is akciós

hír
A Yoobao brutális 50 000 mAh-s powerbank szörnye is akciós 1
írta: Atika
2021-11-25

A Yoobao powerbankjei már többször megjelentek nálunk, ugyanis nagy kapacitású telepeket adnak viszonylag olcsón. Most az 50 000 mAh-s szörnyük esett leárazás áldozatául, ennek mi viszont csak örülhetünk. Természetesen nem csak nagy a kapacitása, de több porttal és nem egy gyorstöltési szabvánnyal rendelkezik a powerbank.

A Yoobao 50 Ah-s powerbankje a kategóriájában nagyon olcsónak számít. A kapacitása mellett természetesen más érdekességei is vannak, mint például a rengeteg támogatott gyorstöltési mód, amelyek között ott van a PD és a QC3.0 is, miközben a Huawei és a Samsung saját szabványait is megkapta az eszköz. Négy portja van a Yoobao powerbankjének, ebből egy Type-C, amin keresztül oda-vissza működik a töltés, a másik három a szokásos USB-A csatlakozó. Míg előbbin akár 22,5 wattot is át tud préselni, utóbbiak kicsit szerényebbek, a QC képes – narancs színnel jelölt – port maximum 18 wattal, a másik kettő pedig 12 wattal képes tölteni az eszközeinket.

A csatlakozók mellett két LED lámpa is helyet kapott a Yoobao powerbanken, amelyek összesen 1,6 watt teljesítményen működnek, így nem kell tőlük sokat várni. Természetesen az összes fontos biztonsági funkcióval felvértezték az eszközt, van itt túlfeszültség, túláram, túltöltés, túlmelegedés, túlmerülés és rövidzár elleni védelem is.

A Black Friday-en most a BG612c13 kuponnal 16 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a miénk ez a Yoobao powerbank, ami nagyon jó ár ekkora kapacitásért. A terméket cseh raktárból küldik, a szállítás ingyenes és plusz költségektől sem kell tartani.

hirdetés