hirdetés

A Xiaomi Smart Band 8 Pro is jó áron megy az Ali szülinapon

hír
A Xiaomi Smart Band 8 Pro is jó áron megy az Ali szülinapon 1

Forrás: Aliexpress; Mi Global Zone Store

írta: Atika
2024-03-18

A Xiaomi okoskarkötője hosszú utat tett meg a 8 generációja alatt, a kijelző nélküli, csak LED-ekkel és rezgő motorral felszerelt viselhető eszközből mára már komoly vetélytársa lett a legnagyobb márkák óráinak is, főleg a Pro modellek megjelenésével. A Smart Band 8 Pro már-már okosórának mondható a nagy kijelzője miatt, azonban megőrizte a sorozatra jellemző árszintet és a hosszú üzemidőt is. Most az Aliexpress szülinap alkalmából kuponozható a termék, így a RENDELJKINAIT5  kóddal már 23 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolható.

Az óra 5 ATM vízállósággal rendelkezik, elérhető benne az Alexa virtuális asszisztens, az akkumulátora pedig 14 vagy 6 napra elég energiát tárol, attól függően, hogy bekapcsoljátok-e az always on display-t, ugyanis ez a lehetőség is adott.

A Smart Band 8 Pro mindent tud, amit egy fitnesz karkötőnek tudnia kell és még egy kicsit többet is. Ezért cserébe a RENDELJKINAIT5  kuponnal elérhető 23 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os ára csekélynek mondható, főleg ha megnézitek, hogy mennyiért kínál mondjuk hasonló tudást a nagy konkurensek többsége.

hirdetés