hirdetés

A Xiaomi Lydsto R1 önürítős robotporszívó extrém olcsó

hír
A Xiaomi Lydsto R1 önürítős robotporszívó extrém olcsó 1

Forrás: Gshopper

írta: SonkaMod
2022-12-14

A Lydsto egy Xiaomi almárka, hasonló, mint a Roborock, csak sokkal kisebb egyelőre. Újgenerációs, modern porszívókat készítenek, az árazásuk pedig elég baráti. Itthon is kapható pár modelljük, és elmondható róluk, hogy azok is vállalható áron mennek. Mivel Xiaomi, így a neves márka okosotthon rendszerébe integrálható és a minőségre sem lehet panasz. A Lydsto R1 Pro egy önürítős gép, aminél jobb árú nincsen jelenleg a piacon, mert a Gshopperen most csak 84 800 forintba kerül, EU raktárból szállítva.

Az egyik legnagyobb feature a Lydsto R1 Pro esetében az önürítés. A dokkoló állomásában egy porzsák található, ami 3 literes, és minden takarítás után ebbe szívja át a koszt a robotból. Ez azért jó, mert így sokkal ritkábban kell üríteni, és foglalkozni a géppel, méginkább automatikus a működés, ami könnyít a felhasználó életén.

A Lydsto R1 Prónál nincsen olcsóbb önürítős gép a piacon. A hazai ára is viszonylag alacsony, már 140 000 forintért kapható, de a Gshopperen ennél még jóval durvább az árazása. Az AED2F59D28F0  kuponkóddal rendelhető meg francia raktárból, és szállítási költséggel együtt kell érte 84 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot fizetni. Az pedig már csak hab a tortán, hogy nagy valószínűséggel ez még karácsonyig is megérkezik.

hirdetés