hirdetés

A Xiaomi csavarbehajtó váratlanul alacsony áron rendelhető

hír
A Xiaomi csavarbehajtó váratlanul alacsony áron rendelhető 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-03-03

Az ukrán válság miatt a forint mélyrepülésbe kezdett, ami egyben azt is jelenti, hogy minden kínai rendelés megdrágult egy kicsit, hiszen alapvetően dollárban várják a vételárat a rendeléseinkért cserébe. A Xiaomi Mijia csavarbehajtó ennek ellenére mégis meglepően jó áron megvásárolható, mert a Banggood igen kedvező kupont adott ki rá. A gyártó ezen szerszáma közel sem profi, nem nagy munkákra tervezték, de cserébe kicsi, olcsó (legalábbis most), könnyű és minőségi.

Adnak hozzá 12 darab bitfejet, valamint egy 6 centiméteres hosszabbító rudat, ami pedig nagyon szimpatikus benne, hogy egy kemény tokban szállítják, és a biteknek is külön műanyag dobozkájuk van.

Általában ez a csavarozó nem nevezhető ár/érték bajnoknak, Aliexpressen például átlagosan 17 000 forint körüli áron megy, amiért már megkapjuk a már említett Bosch IXO-t, tehát nem egy nagy üzlet. A Banggoodon viszont most a BG6ca5f7 kuponkóddal meg tudjuk vásárolni 11 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, és ennyit már megér a szerszám. Ne várjunk tőle nagy erőt, de ha ahhoz használjuk, amire kitalálták, akkor ennyi pénzért jó vételnek mondható, a Xiaomi márkajel pedig talán nem csak a mi szívünket dobogtatja meg.

hirdetés