hirdetés

A Wanbo Mini XS01 sokkal vonzóbb -20%-os áron

hír
A Wanbo Mini XS01 sokkal vonzóbb -20%-os áron 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2022-11-25

A Wanbo alapvetően dizájn projektorokat készít, illetve van egy termékvonaluk, ahol a megjelenítőket androidos rendszerrel fel is okosítják. Elég sok terméküket teszteltük, de a Wanbo Mini XS01 kimaradt a repertoárból. Ez a legkisebb, de még 1080p felbontást is támogató modelljük, amiért szinte aprópénzt kérnek, ami 30 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot jelent, ha a 79L5QNHB3A kupont is használjátok. Ez nem tűnik soknak egy Full HD projektorért, főleg ha EU raktárból küldik és a szállítás is ingyenes.

Wanbo Mini XS01 projektor

A Wanbo dizájnprojektorokat gyárt, amik általában könnyen hordozható, jól kinéző, cuki megoldások. Az XS01 nem más mint egy 1080p projektor, 200 ANSI lumen fényerővel. A LED 20 000 órás élettartammal rendelkezik, a vetítési arány 1,35:1. A képméretet 40 és 120 inch között állítgathatjátok, a képarány 16:9-es, míg a fókusz manuális. Állítólag nagyon csendes a masina, 36-40 decibel között van a hangja, ami nagyjából a suttogással egyenlő, kíváncsian várjuk, tényleg igaz-e.

A csatlakozók terén sem áll rosszul az eszköz, AV, jack, USB és HDMI portokkal is felszerelték, hogy legyen hol beküldeni a képet és kihozni a hangot. Mint látható, az eszközről túl sok minden nem derült ki, de azért a legfontosabbat tudjuk, az árat: 30 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte a 79L5QNHB3A  kuponnal, ami nem tűnik soknak egy Full HD projektorért.

hirdetés