hirdetés

A Tronsmart Force Max jóféle basszussal most csak 27 ezer

Már teszteltük, most olcsóbb is, így nagyon ajánljuk!

hír
A Tronsmart Force Max jóféle basszussal most csak 27 ezer 1

Forrás: Geekbuying

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-22

A Tronsmart Force Max hordozható kültéri hangszóró tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnék a kedvenc zenéiket bárhová magukkal vinni, legyen szó egy kerti partiról, kirándulásról, vagy akár egy hétvégi kempingezésről. Ez az erőteljes, mégis kompakt eszköz nemcsak lenyűgöző hangzást kínál, hanem számos praktikus funkcióval is rendelkezik, amelyek garantálják, hogy a zenei élmény minden helyzetben tökéletes legyen. Tesztelt cucc, bátran ajánljuk!

Tronsmart Force Max – kültérre tervezve

A hangszóró IPX6 vízállósági besorolással rendelkezik, így ellenáll a vízpermetnek és a fröccsenésnek, ami ideális választássá teszi szabadtéri használatra, még nedves körülmények között is. A hangszóró strapabíró kialakítása és a hozzá tartozó hordozószíj lehetővé teszi, hogy könnyedén magaddal vidd bárhová, legyen szó egy medencepartiról vagy egy erdei kirándulásról. Támogatja a különböző zenelejátszási módokat, így Bluetooth-kapcsolat révén vezeték nélkül csatlakoztathatod eszközeidet, vagy az AUX-bemenet segítségével vezetékes kapcsolatot is létesíthetsz.

A Tronsmart Force Max hordozható kültéri hangszóró mindazt kínálja, amit egy zenerajongó elvárhat egy kültéri eszköztől: erőteljes hangzást, hosszú üzemidőt és strapabíró kialakítást. A praktikus funkciók, mint a beépített powerbank és a vízállóság, még inkább vonzóvá teszik ezt a terméket. Ha egy olyan hangszórót keresel, amely megbízható társad lesz minden szabadtéri kalandban, a Tronsmart Force Max a tökéletes választás lehet számodra.

Most több ezerrel olcsóbban kínálják a Geekbuyingon a NNNTSMFROMAX  kuponkóddal, 27 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., amely az eddig legalacsonyabb ár, ami eljutott hozzánk. Ehhez már nem jön plusz szállítási díj sem és pikk-pakk kihozzák az európai raktárból. Olvassátok el a tesztünket, majd rendeljétek meg kedvezményesen ezt a brutál hangládát! Egyébként itthon kapható, de több mint 10 ezerrel drágábban.

hirdetés