hirdetés

A Topshak már pénzszámlálót is gyárt, bevezető áron vihető

hír
A Topshak már pénzszámlálót is gyárt, bevezető áron vihető 1

Forrás: Bangood.com

írta: Norbi
2022-05-12

A Topshakról tudjuk, hogy a Banggood saját márkája és főként szerszámokat forgalmaznak. Azért csak főként, mert mostanában nyitottak másféle termékek irányába is. Ennek tökéletes példája a cikkben szereplő újdonságuk, ami egy pénzszámláló. Biztosan láttatok már a bankokban, illetve pénzváltókban egy olyan eszközt, amibe a pénztáros, ha behelyez egy köteg bankót, akkor azt villámgyorsan átpörgeti, ezáltal meg is számolja. Én mindig ámulattal szemléltem ezeket a szerkezeteket, és a Topshak gépének már olyan jó az ára, hogy szélesebb rétegek is meg tudják fizetni.

Többfajta módban tud pénzt számolni, a klasszikus metódus mellett képes arra is, hogy egy nagyobb kötegből az előre beállított darabszámnál megálljon a számolással. A csomagban található még a gép és a kijelzők mellett egy tisztító kefe, illetve egy „ponyva” is, amivel letakarhatjátok, ha használaton kívül van a gépezet.

Az ára már teljesen a megfizethető kategória, itthon nagyjából 50 ezer forintnál kezdődnek a belépőszíntű gépek árai, kis túlzással ennyiért még egy normális pénzvizsgálót sem lehet kapni, pedig ez a gép mindent egyben tud. Az ára a BGc1d956  kuponkód használatával 25 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ebben az összegben már az áfa is a szállítás is benne van, a terméket cseh raktárból küldik, gyors, futáros szállítással.

hirdetés