hirdetés

A Tkstar GPS alapú nyomkövetője elérhető áron kapható

hír
A Tkstar GPS alapú nyomkövetője elérhető áron kapható 1

Forrás: Banggood.com

írta: Norbi
2022-03-23

Sok cég kínál havidíjas GPS alapú autó nyomkövetést, ezek jellemzően elég drágák, ugyanis ameddig használjuk, addig minden hónapban fizetnünk kell. A Tkstar TK905 típusszámú GPS alapú nyomkövetője erre kínál takarékosabb megoldást. Itt a készüléket csak egyszer kell megvásárolnunk, aminek az ára most egyáltalán nem vészes, 14 700 Ft a BGb738a3 kuponkód használatával, szállítással, áfástul, mindenestül. Ezen kívül még egy SIM kártya beszerzésének a költségével kell csak számolnunk, ami lehet feltöltős, vagy előfizetéses is.

A csomagban kapunk a fent említett átalakítón kívül egy töltőkábelt, egy vízhatlan zsákot és egy SIM tűt is. A készülék súlya elenyésző: nagyjából 17 dkg, mérete sem vészes, 9x7x2 cm, az autónk aljára egy erős mágnes segítségével tudjuk rögzíteni és ellenáll a felfröccsenő víznek. Természetesen felhasználása nincs korlátozva, simán betehetjük a gyerek hátizsákjába is.

Számomra meglepő volt mennyi szoftveres funkciót adnak egy előfizetéssel nem rendelkező eszközhöz. Visszanézhetjük a bejárt utat, a sebességet, a fizikai pozíciót, számtalan riasztást beállíthatunk, akár több telefonszámra is, kommunikálhatunk appon, webes felületen és SMS-en keresztül is az eszközzel, van virtuális fal funkciója, szóval tényleg nagyon sok mindent tud a Tkstar eszköze. Az ára a szolgáltatások széles tárházához képest igen kedvező. Most a BGb738a3 kuponkód beírásával 14 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet megrendelni, ebben az összegben már a szállítás és az áfa is benne van.

hirdetés