hirdetés

A Redroad G10 önürítős porszívó még jutányosabb áron

hír
A Redroad G10 önürítős porszívó még jutányosabb áron 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2022-11-25

Mostanában egyre több kvázi ismeretlen márka bukkan fel remek minőségű termékekkel,  ilyen a Tineco, az Arnagar, és a Redroad is, ez utóbbi G10-es modellje egy önürítős porszívó, nem is akármilyen. Nagyjából ugyanazt tudja, mint a nevesebb márkák, csak éppen olcsóbban. Pont az ilyen konstellációkat szeretjük, hiszen így ár/érték arányban kiváló cuccok jönnek létre. A G10 takarítóeszközéért 154 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek a GKB22BF25  kuponkóddal és a Paypal kedvezménnyel együtt, ráadásul polák barátainktól érkezik, költségek nélkül.

Redroad G10 – A semmiből bukkant fel, mégis ígéretes

A Redroad G10 egy önürítő robotporszívó, ami nagyon hasonló a konkurensekhez. LiDAR szenzorral épít térképet, és ha bedokkol, az állomás kiüríti a 2 darab víztartályt – merthogy portartály nincs benne -, és máris mehet tovább a móka, minden önürítős porszívónak ez az alapja. Az eszköz 2800 Pa szívóerővel rendelkezik, ez természetesen szabályozható 4 lépcsőben. Nemcsak feltöröl, hanem 3000/perc frekvenciával dörgöl is a platnijával, így a tevékenysége már közelebb áll a felmosáshoz, a makacsabb foltokat is képes leradírozni a laminált padlóról.

Specialitása, hogy képes a folyadékot sterilizálni is, ezzel megölve a baktériumok 99,9%-át, ami mindenképpen jobb, mint a hagyományos megoldás, és kisebb eséllyel pállik be a víz. Sőt, a platniját is felemeli, így ha koszos a rongy, nem keni újra szét a már felszedett port a padlón, illetve a szőnyegeken, hazaúton a dokkolóhoz.

Természetesen ez a modell is kismillió egyéb funkciót ismer, észleli a kárpitokat – és itt fel is emeli a felmosórészt -, képes rajtuk megemelni a szívóerőt is, ha arra van szükség. Felismeri a tárgyakat 8 darab infravörös TOF szenzor segítségével, így nem megy neki mindenféle bútornak és nem is okoz nekik sérülést. Ami pedig a dokkolóállomást illeti, parkoláskor nemcsak kiüríti az elhasznált felmosó folyadékot, hanem a felmosót is megtisztítja. A szoftveres funkciók terén is ott van a szeren, több térképet is képes elmenteni, variálni lehet a szobák takarítási sorrendjét, a felhasznált vízmennyiséget, hogy hol mosson fel vagy éppen porszívózzon, lehet a rendszert időzíteni is, és így tovább.

Mint látható, rengeteg mindent tud a Redroad G10, és nem is kérnek érte annyit, mint egy Roborock vagy egy Roidmi termék esetében, hiszen a GKB22BF25  kóddal 154 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ami meglehetősen nagy árelőny a 250-300 000 Ft-os modellekhez képest. Ne felejtsetek el PayPallel fizetni, mert különben nem jön ki a fenti ár.

hirdetés