hirdetés

A Redmi Note 13 5G is jó áron megy Gshopperen

hír
A Redmi Note 13 5G is jó áron megy Gshopperen 1

Forrás: Mi.com

írta: Atika
2024-04-10

Mostanság már nagyon ritka, hogy jobb áron kapni Xiaomi vagy Redmi telefonokat Kínából, mint itthonról, vagy ha mégis, akkor csak párezer forint a különbség, ami miatt nem éri meg a külföldről rendelés. Időről-időre azonban a Gshoppernek sikerül levernie az árakat és akkor van értelme bevásárolni, ahogyan most is így van ez a Redmi Note 13 5G esetében is. Az itthon 84 000 Ft-os ártól elérhető telefont a kínaiak már 68 100 Ft-ért odaadják, ami már jelentősebb árkülönbség, és mivel global verzióról beszélünk, így ugyanazt kapjátok a Gshopperről is.

Akkumulátorból egy 5000 mAh-s jutott, amit 33 wattal tölthettek, ha van megfelelő töltőtök hozzá, ez ugyanis nincs a dobozban. A SIM tálca hibrid, szóval használhattok két SIM-et vagy egyet és egy micro SD kártyával bővíthetitek a tárhelyet, de a 4G mellett már az 5G is elérhető. Van még Bluetooth 5.3, WiFi 5, GPS, mindenféle műhold támogatással, 3,5 mm-es jack, Type-C csati, oldalra helyezett ujjlenyomat-olvasó, de NFC ebben a verzióban nincsen sajnos.

A Redmi Note 13 5G egy decens kis telefon, az ára pedig több, mint elfogadható. Gshopperen a GPSS10  kuponnal csak 68 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, és még extra költségek sem merülnek fel a szállítás során.

hirdetés