hirdetés

A nyári melegben a Vevor minihűtő a megmentő

hír
A nyári melegben a Vevor minihűtő a megmentő 1

Forrás: Vevor

Atika
írta: Atika
2024-06-21

Ha hosszabb utazásra indultok autóval ebben a nyári kánikulában, akkor mindig sarkalatos probléma, hogy hűvösen tartsátok a bepakolt innivalókat vagy szendvicseket. A klasszikus hűtőtáskák egy darabig működnek, de a jégakkuk egy idő után kiengednek, viszont a Vevor 15 literes hűtőládájának csak egy kis áram kell és bármeddig hűti számotokra az ételt és az italt. Még a hőmérséklet is állítható rajta, működik az autó szivargyújtójáról és hálózatról is, szóval tényleg mindent tud, ami kellhet. Aliexpressen még a Vevor saját webshopjánál is olcsóbban kínálja a gépet, a RENDELJ12  és a WVEGHF0US2I4  kuponnal 44 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolható meg.

A Vevor mini hűtő 598x320x260 mm-es méretekkel rendelkezik, ennyivel kell számolnotok, ha utazás során magatokkal vinnétek, de szerencsére nem olyan nehéz, 8,6 kg üresen, szóval ezt még megpakolva is tudjátok egyedül pakolgatni. Ezt a két rövidebb oldalán elhelyezett fül segíti, könnyedén bele lehet kapaszkodni.

A hűtőládát Aliexpressen kapjátok meg a legolcsóbban, a RENDELJ12  és a WVEGHF0US2I4  kuponnal 44 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetnetek, ami elsőre soknak tűnhet, de ez gyakorlatilag egy hordozható mini hűtő/fagyasztó, így pedig már annyira nem is rossz ez az ár. Cseh raktárból érkezik 3-7 munkanapon belül, extra költségek nélkül, de érdemes sietni, mert már nincs belőle sok.

hirdetés