hirdetés

A nyaralós videók segítője a Zhiyun Smooth X gimbal

hír
A nyaralós videók segítője a Zhiyun Smooth X gimbal 1
írta: SonkaMod
2021-06-28

A Smooth X egy olyan szelfibot, amit gimballal láttak el, illetve egy olyan gimbal, ami szelfibotként is használható. Az, hogy minek hívjuk, csak megközelítés kérdése. A lényege viszont az, hogy az emlékezetes pillanatokat a megfelelő minőségben tudjuk vele megörökíteni. Igazi nyaralós kütyü lett, amit a gyártó a lehető legkisebbre és legolcsóbbra tervezett.

1000 mAh kapacitású akkumulátor van benne, ami egy feltöltéssel körülbelül 4 órát bír. Az újratöltése rendkívül egyszerű, egy Type-C kábellel meg lehet oldani, a töltöttségi szintet pedig LED-ek mutatják. A markolaton három vezérlőgomb található, ezekkel lehet felvételt indítani, módok között váltani és a mozgást irányítani, míg van egy negyedik kezelőszerv az oldalán, amivel a digitális zoomot állíthatjuk.

A Zhiyun Smooth X árát úgy lőtte be a gyártó, hogy az átlag felhasználhatónak könnyen elérhető legyen. Eredetileg 20 000 Ft körül indult az ára, itthon pedig 25-30 000-ért kapható. A Banggoodon most rendkívül jó áron lehet megvásárolni, az alap felszereltségű csomagot el lehet hozni körülbelül 9500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, szállítási költséggel együtt, EU raktárból. Ha akarjuk hozzá a kiegészítőket, akkor már 11 000 forintba kerül, de ez is egy rendkívül alacsony összeg egy ilyen termékért. A nyaralós, családi emlékes videók elkészítésére és szerkesztésére ez nem egy nagy beruházás.

hirdetés