hirdetés

A Ninkear legolcsóbb laptopja is használható

hír
A Ninkear legolcsóbb laptopja is használható 1

Forrás: Gshopper

írta: Atika
2024-04-12

A Ninkear három notebookját is teszteltük már és minddel meg voltunk elégedve, azonban az N15 Airrel még nem foglalkoztunk korábban. Ez a legolcsóbb modell mind közül, ennél fogva közel sem olyan erős, mint a többi, de cserébe jóval olcsóbban meg is lehet kapni. Gyerekeknek böngészni, YouTube videókat nézegetni, esetleg filmeket nézni online streaming szolgáltatóknál tökéletes lehet, de ha valaki csak az ügyes-bajos dolgait intézné a neten, arra is megfelel. Jelenleg már 109 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megkaphatjátok a gshopper30  kuponnal.

Mivel a Ninkear 18 mm-es vastagságúra tervezte a gépet és a súlya is csak 1,6 kg, így kimondottan sok csatlakozó sem fért rá, de azért van két USB 3.0 port, egy HDMI, egy 3,5 mm-es jack, egy micro SD kártyaolvasó és az elmaradhatatlan töltőport.

A Ninkear N15 Air most a gshopper30  kuponnal 109 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért már meg is rendelhető, ráadásul EU raktárból küldik, így gyorsan és extra költségektől mentesen lehet a tiétek.

hirdetés