hirdetés

A minőségi Redmi Pad jutányos áron vihető

hír
A minőségi Redmi Pad jutányos áron vihető 1

Forrás: Gshopper.com

Don Kartács
írta: Don Kartács
2022-11-09

A nagyobb Xiaomi Pad 5 után itt a kisebb testvér, a Redmi Pad, ami egy budget termék a kínai „Apple” palettáján. A legkisebb, 3/64-es variáns már egészen értelmezhető áron vihető a Ghsopper webáruházából, de természetesen nagyobb variánsok is elérhetők. A legkisebb 79 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető az AE358D7611F1  kuponkóddal. A szállítás nagyjából 800 Ft, és a Ghsopper fizeti a termék után az áfát.

A rendszer gördülékenységét 3, 4 de akár 6 GB RAM is támogathatja, a háttértár mérete 64 vagy 128 GB lehet, attól függően, hogy melyik variánst választjátok. A felhozatalból az azért látszik, hogy a kisebb pénzűekre is gondolt a cég, de aki a fullosat vinné, annak is megadatik a lehetőség. Lebontva az árakat a különböző verziókra, az alábbiakat kapjuk:

  • 3/64-es verzió, az AE358D7611F1 kuponkóddal – 79 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • 4/128-as verzió, az AE358D7611F1 kuponkóddal – 83 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • 6/128-as verzió, az AE358D7611F1 kuponkóddal – 96 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

A szállítási költség őrületes 2 EUR, vagyis 800 Ft, a termékek után viszont a Gshopper fizeti az áfát, így semmilyen extra költségre nem kell számítanotok.

hirdetés