hirdetés

A legújabb Zhiyun gimbal még szettben is nagyon jó áron kapható

hír
A legújabb Zhiyun gimbal még szettben is nagyon jó áron kapható 1

Forrás: Banggood

írta: Atika
2024-03-27

Amikor még csak elvétve volt a telefonokban optikai képstabilizátor és azok is elég rosszul működtek, nagyon jó szolgálatot tett egy jó gimbal. Ez mostanra annyiban változott, hogy ha nem is feltétlenül a stabilizálás, de az egyéb extra funkciók miatt biztosan vásárolják ezeket az emberek. A Zhiyun már régi motoros ezen a területen és rendületlenül fejleszti a felhozatalát. Most éppen a Smooth 5S modellt találtuk meg Banggoodon a hazainál sokkal-sokkal jobb áron, ami ahhoz képest, hogy egy egész pakkot adnak cserébe, kimondottan meglepő. 47 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni, amibe egy rakás kiegészítő is belefért.

A legjobb része viszont, ami a többi hasonló terméknél hiányzik, az a beépített lámpa, amit egy gombnyomással be lehet kapcsolni, illetve a külön kiegészítőként vásárolható, mágnesesen rögzíthető fényforrások, amik további lumeneket biztosítanak a téma megvilágításához. A csomag részét képezi szerencsére egy ilyen mágneses lámpa, így ha hasznosnak bizonyul, akkor további egy darab megvásárlásával összesen 2040 lux fényerőt tudhattok a gimbalon.

A Zhiyun Smooth 5S szerencsére egy egész nagy aksit kapott, ami 5-6 óra folyamatos használatot bír ki, majd ha lemerült, 2 óra alatt teljesen feltölthető Type-C porton keresztül. Ugyan elérhető fehér és fekete színben is, Banggoodon viszont most csak az utóbbi kapható, de legalább egy majdnem teljesen fullos, kiegészítőkkel tűzdelt pakk is választható.

A 47 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért elérhető csomagban benne van maga a gimbal, egy táska, egy tripod kiegészítő, egy mágneses kiegészítő lámpa, 4 különböző színű filter a fényhez és a töltő. Ennyi pénzért ez a pakk igazi ár/érték bajnok, itthon ugyanis a gimbalért önmagában elkérnek 65 000 Ft-ot, a kiegészítőket pedig külön kell beszereznetek, már ha kaphatók Magyarországon.

hirdetés