hirdetés

A legjobb 10 dollár alatti ajánlat: Jimi GNT-18 csavarozó

hír
A legjobb 10 dollár alatti ajánlat: Jimi GNT-18 csavarozó 1
írta: SonkaMod
2021-11-26

A banggoodos Black Friday már fut egy ideje, és nagyon úgy látszik, hogy igazi győztest hirdethetünk, hogy idén melyik feketepénteki akció volt a legjobb a 10 dolcsis kategóriában. A Jimi GNT-18 precíziós csavarhúzókészlet nyerheti idén a trófeát, hiszen már 11.11-kor is nagyon jó áron ment, és még mindig rendelhető 8,99$-ért, azaz nem egészen 3000 Ft-ért.

A precíziós csavarhúzókészlet minden háztartásban alapfelszereltség kell legyen. Na nem azért, mert nagyon sűrűn kell, de amikor mégis szükség van rá, akkor bizony mással általában nem megoldható a feladat, olyan apró csavarokról van szó. Jellemzően telefonok, laptopok, szemüvegek és egyéb elektronikai cuccok szerelésére nagyon jók, de más kütyük esetében is bármikor kellhet. Szerencsére nem nagy befektetés rendelni egy ilyet, a Jimi minőségi szettje most bitang olcsó és minőségi is.

Alumínium tartóban húzódik meg a szett, ami 18 darabos. Ha a dobozkának megnyomjuk az egyik oldalát, akkor kipattannak a hozzávalók, úgy, mint a csavarhúzó szár, és a bitek. Az előbbinek csapágyazott a vége, így kényelmesen lehet vele dolgozni úgy, hogy a mutatóujjunk ujjbegye az eszköz végén ellentart. Ez a nyél 11,5 centiméter hosszú, amihez 4,5 centis bitek járnak. Mágnesesen rögzülnek a fejek, de maguk a bitek is mágnesesek, így a csavarok is rátapadnak. A dobozban van egy mágnesező, amivel újra lehet mágnesezni a biteket, egy kis rekesz a csavaroknak, és egy csipesz is került a szettbe.

A Jimi GNT-18 az egész ünnepi időszakban nagyon jó áron ment, de most elért a negatív csúcsra. Most mindössze 8,99 dollárt kell érte fizetni, ami még az extra gyenge forint árfolyam mellett sem több, mint 3000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).. Ezt az árat a BGf16494 kuponkóddal tudjuk elérni, a terméket pedig áfamentesen, Csehországból fogják küldeni, ingyenes szállítással. Tehát nem véletlenül nevezhetjük az idei Black Friday legjobb 10 dollár alatti ajánlatának.

hirdetés