hirdetés

A LED-es EKSA gamer fejhallgató 6900 Ft-ért vihető

hír
A LED-es EKSA gamer fejhallgató 6900 Ft-ért vihető 1

Forrás: Aliexpress.com

írta: Don Kartács
2022-10-05

Az EKSA márka – gamer vonal – a OneOdio – hagyományos és studio részleg – cég tulajdona a SuperEQ-val – fiatalos brand – együtt, elég sokat írtunk már róluk az oldalunkon. Minden márkájuk közös jellemzője, hogy kiváló ár/érték aránnyal dolgoznak. Az EKSA T8 egy játékosoknak szánt, LED-del és mikrofonnal ellátott fejhallgató, amit az EKSA07T8  kódnak és a store kuponnak köszönhetően 6900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhattok meg Aliról. A platform az áfát is fizeti, a szállítás pedig ingyenes.

EKSA T8 – Jó alap

Az EKSA T8 nem más, mint egy alap gamer fejhallgató, az over-ear fajtából, vagyis teljesen befedi a fületeket. Ez azért jó, mert ez egyfajta fizikai zajszűrést is biztosít, és a cég szerint ennek ellenére a szellőzést is megoldották. A fejes hagyományos jacket és USB-t használ egyszerre, előbbi a hangátvitelért, utóbbi a LED működéséért felel, ami több szintben állítható. A megfelelő hanghatásokért 40 mm-es sugárzók gondoskodnak, és képes 3D sztereó hangot is előállítani, ami realisztikusabbá teszi a lövéseket és robbanásokat.

Az ilyen eszközök leglényegesebb eleme azonban a jó mikrofon, ami kapott zajszűrést is, nehogy félreértsék a társak a taktikát az online játékok alatt. A mikrofon karja szabadon állítható, természetesen van rajta on/off gomb és „mute” is, de a fejes hangerejét is változtathatjátok a kábelen elhelyezett „távirányítón”. A kellemes fejhallgatóért az EKSA07T8  kódnak és a terméklapon található store kuponnak köszönhetően 6900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, a platform az áfát is fizeti, a szállítás pedig ingyenes.

hirdetés