hirdetés

A kínaiak újragondolták a kotyogós kávéfőzőt

hír
A kínaiak újragondolták a kotyogós kávéfőzőt 1
írta: hajas
2021-04-26

Igazán különleges kávéfőzőre bukkantam a minap az Alin. A régi, jól bevált kotyogós kávéfőzőket turbózta fel a Seven & Me, ami a kávékészítés mellett tejhabosításra is használható. Az eredetileg közösségi finanszírozással létrejött terméket remek dizájn, kényelmes használat jellemzi, most pedig már Aliexpressről, ráadásul EU raktárból is elérhető.

Persze ezt még turbózhatjátok, így akár lattét, macchiatót, cappuccinót, vagy csak simán tejhabot is készíthettek. A tejhabosító űrtartalma 350 milliliter, a tejet pedig optimális 60-65 Celsius-fokra fűti fel, majd a fordulatszámot az általatok kiválasztott üzemmód alapján automatikusan szabályozza. Nektek csupán annyi a dolgotok, hogy a megfelelő mennyiségű tejet öntsétek bele az edénybe, ebben segítenek a belsejében található jelzések. Nemcsak állati eredetű tejet használhattok, hanem növényi alapú tejitalokat is képes habosítani, de a keverővel akár forrócsokit vagy matcha lattét is készíthettek, gyakorlatilag bármit, amihez kedvetek van. Mire elkészül a kávé, addigra a hab is rendelkezésetekre áll. Oldala gumírozott, így nem égeti meg a kezeteket a forró tartalma.

A Seven & Me Mokáról elsőre azt gondoltam, hogy jóval drágább lesz. Most viszont viszonylag jó áron lehet megrendelni az Aliról. Egyrészt van egy 10 dolláros store kupon, amit a terméklapon találtok, illetve a 6EGPUGDDKNS5 kuponkód tovább farag az áron, így a végösszeg 39 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra jön ki. A készüléket ráadásul Lengyelországból is megrendelhetitek, a szállítás pedig díjmentes és gyors.

hirdetés