hirdetés

A kínai konyhamalac megeszi reggelire a konkurenciát

hír
A kínai konyhamalac megeszi reggelire a konkurenciát 1
írta: SonkaMod
2021-02-17

Tegye fel a kezét, aki már hallott a Qcooker márkáról. Nos, biztosan sokan kalimpálnak most a képernyő előtt, és ők valószínűleg azt is tudják, hogy ez a cég is a Xiaomi egyik leánycége, akik leginkább konyhai kiegészítőkben utaznak. Azt viszont nagy eséllyel nem sokan tárolják a homloklebenyükben, hogy ez a vállalat gyárt mosogató alá szerelhető konyhamalacot is. Pedig így van, és nem is akármilyet, mindjárt mutatjuk, hogy mit tud.

A beépítéshez szükséges csövek és tömítések megtalálhatók a csomagban, illetve ha valaki jobban érdeklődne a termék iránt, akkor érdemes róla videót is nézni. Egy YouTube videóban a vietnámi hölgy elég részletesen bemutatja a cuccot, bár tény, hogy sajnos nem angolul, de így is látszik azért a működés.

Egyáltalán nem drága a konyhamalac, míg itthon a belépőszintű termékek kerülnek ennyibe, addig a Qcooker egy magasabb minőségi szint mellett hozza ezt az alacsony árat. A Banggoodon a BGCOMK515 kuponkóddal 51 200 forintért megrendelhetjük, ingyenes szállítással, csehországi raktárból.

hirdetés