hirdetés

A jövő évi csepegtetőrendszert akciósan megrendelhetjük

hír
A jövő évi csepegtetőrendszert akciósan megrendelhetjük 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-10-10

Az egész szezonban tökéletesen teljesített nálunk egy ilyen kínai csepegtetőrendszer, és egy tucatnyi paradicsom- és paprikapalántának adott éltető vizet a nagy melegben. Még most is kell egy kicsit öntözni, így nincsen felszedve, de hamarosan jönnek a fagyok, akkor pár hónapra bekerül a pincébe, egészen tavaszig. Jövőre pedig újra fel fogjuk használni, és remekül használható lesz akkor is. Akinek van kertje, és ott növényeket nevel, annak meleg szívvel tudom ajánlani, és most megint akciósan rendelhető Banggoodról, többféle kiszerelésben.

A Banggoodon egy ideje nem volt ezekre a szettekre akció, és ugyan most nincsen szezon, de lehet, hogy érdemes megrendelni, hiszen nem valószínű, hogy ennél olcsóbb lenne jövőre egy ilyen készlet. A BG4558a0  kuponkódot kell felhasználni hozzá, így pedig a legkisebb kiszerelés már 7700 Ft-ért megrendelhető és a legnagyobb is csak 11 500 Ft, tehát sokkal jobban megéri, mint a kicsi. A szállításért nem kell egy fityinget se fizetni, a többi kiszerelés ára pedig így alakul a kuponkóddal:
25 m (73 db-os szett): 7700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
30 m (93 db-os szett): 8400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
40 m (132 db-os szett): 9100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
60 m (201 db-os szett): 11 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

hirdetés