hirdetés

A Hoto is előrukkolt egy akkumulátoros pumpával

hír
A Hoto is előrukkolt egy akkumulátoros pumpával 1
írta: SonkaMod
2021-11-29

Van már Xiaomi, Baseus, Enusic, 70mai, és még ki tudja hányféle kompresszor, de most a Hoto is bemutatott egyet. Ami a funkcióit illeti, a már megszokott, fejlett tulajdnoságokkal rendelkezik, viszont a vezérlése egy kicsit formabontó. Az ára nem vészes, hasonló összeget kérnek érte, mint a konkurens termékek esetében, a Banggoodról 13 700 Ft-ért rendelhető egy olcsósító kuponkóddal.

Az akkumulátoros pumpákat több célra is használhatjuk. Magától értetődik, hogy az autónk és a biciklink kerekét fel tudjuk vele fújni, de akár labdát vagy egyéb felfújhatós eszközt is fel tudunk vele pumpálni.

A Hoto mini kompresszora a kinézetet illetőleg nagyon jól sikerült. A tenyérnyi eszköz gumiborítást kapott az oldalán, elől pedig fényes a felülete, ahol a kijelzője is található. Az akasztóját egybeöntötték a készülék házával, ami egy meghatározó dizájnelem rajta, de hasznos is. A kezelőszervek az oldalára kerültek, látunk rajta két nyomógombot és egy tekerőgombot is. A kívánt nyomás mértékét előre beállíthatjuk neki, és egy gombnyomással automatán fel is pumpál addig, majd magától leáll. A beépített akkumulátorának köszönhetően bárhol használhatjuk, ha pedig lemerült, akkor Type-C porton keresztül tudjuk újratölteni. Egy átlagos méretű, üres autókereket 8,5 perc alatt fúj fel, de mivel ritkán kell ilyet csinálnunk, így a kisebb után fújások sokkal kevesebb időbe telnek vele. A nyomásértékeket barban és psi-ben is meg tudja jeleníteni.

Az elengedhetetlen zseblámpa is rákerült, illetve adnak hozzá mindenféle kiegészítőt: egy rugalmas gumicsövet, amin keresztül a levegőt tudja pumpálni, és átalakító fejeket, amikkel fel tudunk fújni autókereket, biciklikereket, tűszelepes labdákat és egyéb, egyszerű, szelep nélküli dolgokat is. A szett pedig egy hordszütyőben van, hogy el ne vesszen a sok hozzávaló. A Hoto kompresszorát Aliexpressről vagy Banggoodról tudjuk megrendelni, az utóbbin felhasználhatjuk a BGdc9ebe kuponkódot, amivel csak 13 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, szállítási költséggel együtt.

hirdetés