hirdetés

A GMKtec új mini PC-je rommá veri a belépő kategóriát

hír
A GMKtec új mini PC-je rommá veri a belépő kategóriát 1

Forrás: Banggood

Atika
írta: Atika
2024-07-04

A GMKtec nevével biztosan találkoztatok már nálunk, több mini PC-jükről írtunk már, amik már eleve nem az alsókategóriát képviselték, viszont a legújabb gépük, a K9 már újgenerációs Intel processzorral, Thunderbolt 4 támogatású Type-C csatlakozóval és még 2,5 gigabites Ethernet porttal is fel lett szerelve. Ez már bőven nem a böngészős, YouTube-ozós mini PC, annál sokkal komolyabb teljesítménnyel rendelkezik. Két verzió is elérhető belőle, a 16 GB RAM-mal szerelt 218 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba, míg a 32 GB-os modell 238 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a BGRJU7GMK9  kuponnal.

Vezeték nélkül WiFi 6-tal és Bluetooth 5.2-vel tud kommunikálni és egy előtelepített Windows 11 Próval érkezik a gép. A csomagban a mini PC-n kívül találtok egy 120 wattos tápot, egy VESA kompatibilis konzolt csavarokkal, hogy felerősíthessétek az egészet egy monitorra, illetve egy HDMI kábelt.

A GMKtec K9 ezzel a processzorral, felszereltséggel és ebben a méretben egy igazi vadállat, munkára vagy házi fájlszervernek kiváló, de az biztos, hogy ezt nem érdemes kizárólag YouTube videók vagy filmek nézegetésére vásárolni. A BGRJU7GMK9  kuponkód mindkét modellre felhasználható, így a 16 GB-os verzió 218 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, a 32 GB-os pedig 238 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolható meg. A termék még olyan új, hogy várható feladási időnek augusztus 3-at ír a Banggood, szóval nem most fog megérkezni, de érdemes lecsapni a bevezető ajánlatra, mert ki tudja mikor lesz megint ilyen jó áron kapható ez a mini PC.

hirdetés