hirdetés

A fűthető, bidés okos WC ülőkével kényelmesen trónolhatunk

hír
A fűthető, bidés okos WC ülőkével kényelmesen trónolhatunk 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-10-11

Az okos WC ülőke egy olyan luxuscikk, amivel csak ritkán találkozhatunk Magyarországon, pedig kétségtelenül zseniális találmány, nem véletlen, hogy a japánok imádják. Az eszköz egy WC ülőke, viszont van benne bidé funkció, amivel sokkal higiénikusabban intézhetjük az ügyeinket, illetve fűthető a deszka, mely egy olyan kényelmi funkció, amibe biztosan mindenki beleszeret, ha egyszer próbálta. A BlitzWolf ülőkéjét pedig most nem is olyan vészes áron be is szerezhetjük, így érdemes vele tenni egy próbát.

Lehet okos WC ülőke nélkül élni, de ha egy kis luxusra vágyunk, akkor érdemes lehet egy ilyet megvásárolni. Garantáltan meg fogják bámulni a vendégek, de nem ez a lényeg, hanem hogy tényleg kényelmes és hasznos is. A bidé használata pedig kifejezetten javallott higiénia szempontjából, tehát nemcsak kényelmes, hanem egészséges is.

A Banggoodon most váratlanul leszállították kuponkóddal az árát, így olyan jó üzletet köthetünk rá, amit már nagyon régen nem tehettünk meg. A BG116038  kuponkóddal 70 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhetjük, és teljesen ingyen szállítják házhoz, az áfa pedig az árban, tehát ez a végösszeg, amiért cserébe pár napon belül ki is hozza a futár az ülőkét.

hirdetés