hirdetés

A csillagokat is lehazudós Honor mérleg akció

hír
A csillagokat is lehazudós Honor mérleg akció 1
írta: SonkaMod
2021-03-09

Imádjuk az okosmérlegeket, de azért annyira mi sem vagyunk lámák, hogy mindent elhiggyünk, amit állítanak magukról. Az tény, hogy a sportra és az étkezésre egy bizonyos kor felett mindenképp figyelni kell, és a mérleg szépen megmutatja, hogy hol járunk a fittséghez vezető úton. Az okosmérlegek még rengeteg adattal tudnak szolgálni a tömegünkön kívül, ami egyfelől nagyon menő, másfelől pedig nyilvánvalóan hihetetlen, és a legtöbb adat még becslésnek is meredek. De ez ne tántorítson el senkit sem, az okosmérlegek nagyon jól használhatók, és már olyan olcsón beszerezhetők, hogy kár lenne kihagyni.

Amit viszont fontos látni, hogy közelítő értéknek mindent el lehet fogadni, így egy diéta, vagy fogyókúra esetén monitorozásra nagyon jól jön egy okosmérleg. Akár 50 személy is használhatja, és a kütyü fel is ismeri, hogy éppen ki lépett rá, és az ő statisztikájához adja hozzá a mérést. Nem muszáj folyamatosan Bluetooth kapcsolatot fenntartani a mérleggel, mert 200 darab mérést tárol magában, így bőven elég, ha például havonta szinkronizáljuk. Ha feltöltöttük az adatokat, akkor már ezt az alkalmazásba mindig elérjük, és ott láthatjuk is a statisztikákat is.

Nem nagy ördöngösség az okosmérleg, de éppen ezért nem is szabad csodát várni tőlük. Véleményem szerint már annyira olcsók, hogy nincs értelme buta variánst venni, mert alig spórolunk rajta valamit, mégis sokkal kevesebbet kapunk a pénzünkért. A Honor Smart Scale 2 a BGHONOR01 kuponkóddal mindössze 7600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolható, és ez már tartalmazza a szállítási költséget is.

hirdetés