hirdetés

A Chuwi is felült a Unisoc vonatra a HiPad Air tablettel

hír
A Chuwi is felült a Unisoc vonatra a HiPad Air tablettel 1
írta: SonkaMod
2021-09-28

A Chuwi legújabb megjelenése a HiPad Air, ami egy meglehetősen ismerős gép első ránézésre, hiszen a specifikáció alapján majdhogynem ugyanaz, mint a Teclast M40SE. Persze nyilvánvaló, hogy a Chuwi egy fokkal magasabb kategóriát képvisel, mint a Teclast, de nem sokkal. A HiPad Air egy drágább készülék, de nem is tűnik rossznak, viszont a 4G támogatást azért kissé hiányoljuk belőle

A tablet kinézetével sincsen gond, a 7 mm vastag fémházas készülék baromi jól néz ki, a tömege is egészen rendben van, 450 grammot nyom.

A Chuwi HiPad Air Android 11-et futtat már, így szoftveresen teljesen naprakész. Az eszköz leginkább otthoni felhasználásra ajánlott a 4G hiánya miatt, viszont ahol WiFi van, ott egy kitűnő multimédiás tablet válhat belőle. A Banggoodon már egy ideje kapható a termék, és jelenleg le is árazták a kezdeti promóció miatt. A BGab5ff4 kuponkóddal pár dollárocska még faragható belőle, így végül szállítási költséggel együtt kerül 54 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba a gép. Bár elsőre igen hasonlított a Teclast M40SE-re, végül egészen azt lehet mondani, hogy ez azért egy másik eszköz, eltérő tulajdonságokkal.

hirdetés