hirdetés

A BlitzWolf új 720p-s projektorral állt elő

hír
A BlitzWolf új 720p-s projektorral állt elő 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-03-10

A kínai gyártók nagy része már teljesen átállt a full HD-s projektorok gyártására, ám a BlitzWolf most meglepett minket egy új vetítővel, ami csak natív 720p felbontásra képes. Belátható, hogy 2023-ban ez elég váratlan, de vannak olyan felhasználási módok, amire elég egy ilyen egyszerű szerkezet is, a 31 000 forintos árcédula pedig sok mindenért kárpótol.

A készülék kis mérete ellenére egy aprócska hangszórót is tartalmaz, ám ennek a hangja vélhetően nem fog a fellegekbe repíteni, de több módon is köthetünk rá külső hangrendszert. Az oldalán találhatók a portok: egy HDMI, USB, AV bemenet és egy jack csatlakozó személyében.

Fapados vetítő lett a BlitzWolf BW-V3, ne is várjunk tőle sokat, de aki szeretné igazán budget módon megoldani a vetítő kérdést, és elég neki ez a minimál tudás, akkor legalább olcsón hozzájuthat. Banggoodon a BGWPV33  kuponkóddal előrendelhető 31 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, amely árban benne van természetesen az ÁFA is, a szállításért pedig nem kell fizetni.

hirdetés