hirdetés

A BlitzWolf nem áll le: újabb monitorlámpa került napvilágra

hír
A BlitzWolf nem áll le: újabb monitorlámpa került napvilágra 1
írta: SonkaMod
2021-08-09

A monitorlámpák megjelenése óta ez a sokadik BlitzWolf termék, ami ebben a szegmensben indul. Nincs még két hete, hogy írtam egy újabb kütyüjükről, erre megérkezett a következő konkurens. Ez egy viszonylag visszafogottabb darab, az ára sem rossz, az extrája pedig annyi, hogy hátrafele is világít.

Az áramot USB porton keresztül kapja, a madzagja pedig 1,5 méter hosszúságú, így biztosan elér a számítógépig vagy a konnektorig. A LED-eket tartalmazó cső alumíniumból készült és a végén található egy érintőgomb, amivel kapcsolgathatjuk a lámpát. Van benne memória funkció is, így ugyanabban a módban képes visszakapcsolni, ahogy kinyomtuk.

A BW-SLT1 nagyon sok újdonságot nem vonultat fel. A hátrafele világító fehér LED-ek az igazi újdonság, ami egyébként tényleg nem rossz ötlet. Az ára nagyon közel van a BW-CML1-hez, a BG36f361 kuponkóddal 7300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. A szállítás teljesen ingyen jár hozzá, a futár pedig teljesen költségmentesen fogja kiszállítani.

hirdetés