hirdetés

A BlitzWolf megint előállt két újabb irodai székkel

hír
A BlitzWolf megint előállt két újabb irodai székkel 1
írta: SonkaMod
2021-02-08

A címben némi csúsztatást lehet felfedezni, mivel igazándiból ezek a termékek nem is annyira újak. A BW-HOC2 és a HOC4-ről van szó, amik abból a szempontból nem újdonságok, hogy a HOC5 és HOC6 is volt már téma, de egészen eddig ezeket nem lehetett kapni, tehát végeredményben mégiscsak újak. A két széket érdekes egymás mellett említeni, hiszen pont kétszerese az egyik ára a másikénak. A HOC2 egy nagyon alap irodai szék, míg a négyes változat sokkal izgalmasabb, több funkcióval ellátott darab.

BlitzWolf BW-HOC4

A HOC4 sokkal többet tud, mint a fentebb bemutatott alap szék. Természetesen ez is forog, állítható a magassága és a karfája is. Az anyaghasználata hasonló, ez is mesh PU műanyagból készült, de a hátrész sokkal sűrűbb szövésű. Ennek a háttámlája már dönthető, akár 150 fokban is. A hintamechanika ebből sem hiányzik. Fejtámla is van hozzá, amit akár el is távolíthatunk, de mivel személyre szabható a pozíciója, így mindenki a saját testéhez tudja igazítani. Ez pedig a deréktámaszára is igaz, mert ez még ilyennel is rendelkezik.

Ez a szék már egészen más árban kapható, mint az előző variáns. Bár még ez is olcsónak mondható, azért ennyiért már a konkurencia is tud ezt-azt. Csehországból rendelhető, az első két előrendelési kör már lezárult, de a harmadikba még be lehet férni, így 47 700 forintba kerül.

hirdetés