hirdetés

A BlitzWolf legújabb monitorlámpája még olcsóbb lett

hír
A BlitzWolf legújabb monitorlámpája még olcsóbb lett 1

Forrás: Banggood

írta: Atika
2023-02-28

A BlitzWolfnak több monitorlámpája is van, de a BW-CML2 Pro a legdurvább közöttük. Nagy fényerő, hangulatos RGB LED háttérvilágítás, egyszerű, érintőgombos vezérlés jellemzik, de még egy távirányítót is mellékeltek hozzá, amivel állítgathatjátok rajta a fényeket. A legtöbb monitorra rögzíthető fényforrás a megjelenésekor sem volt kimondottan drága a kategóriájában, de a forint erősödésének és az alacsony alapárnak köszönhetően sokkal jobb áron juthattok hozzá.

A legtöbb monitorra feltehető, de leginkább 1-3,5 centiméter vastag megjelenítőkre ajánlják. Megtáplálni USB portról tudjátok, tehát egy power bank vagy a számítógép USB portja is bőven elegendő hozzá.

A BlitzWolf BW-CML2 Pro egy olyan monitorlámpa, aminél nem kell jobb, sőt, már ebben is vannak bőséggel extrák. A termék ehhez képest nem is lett olyan drága, de a megjelenés óta már esett egy kicsit az ár, így most 30 dollárért, vagyis nagyjából 10 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolhatjátok, mindenféle kupon nélkül.

hirdetés