hirdetés

A BlitzWolf gamer soundbarja kupon nélkül is akciós

hír
A BlitzWolf gamer soundbarja kupon nélkül is akciós 1
Atika
írta: Atika
2021-11-28

A BlitzWolf gamer soundbarja egy üde színfolt a sok fekete, 12 egy tucat hangkeltő között. Hajlított testet és RGBB világítást is kapott, USB-ről veszi az energiát és 3,5 mm-es jackkel csatlakoztatathatjuk a számítógépünkhöz. Mostanra már az előrendelői áránál is olcsóbban meg lehet vásárolni, amiért már tényleg nagyon jó vételnek tűnik.

A BW-GS3 egy gamer soundbar, ami a két elődjét (GS1, GS2) követi, de majdnem teljesen ugyanazt tudja, csak a dizájn más. Ebben egyébként az pozitívum, hogy időrendi sorrendben egyre jobban néznek ki, de valakinek meg biztosan ez nem tetszik annyira, mint mondjuk az első variáns.

A BW-GS3-ban két darab 5 wattos hangszóró kapott helyet, tehát az össz teljesítményük 10 watt.

A kütyü 47,9 cm hosszú, így TV alá nem, inkább PC-khez javasolt. Természetesen sztereóban szól, az 5 V-os tápot pedig USB-ről adhatjuk neki. Rácsatlakozni 3,5 mm-es jack csatival tudunk, és ami nagyon praktikus, hogy az elején egy ugyanilyen kimenet látható, ahova a fülesünket dughatjuk, és még egy bemenet, ahova pedig a mikrofont. A hangszóró és a fülhallgató között egy gomb segítségével válthatunk. Szintén elöl látható egy nagyméretű hangerőállító potméter is, amit benyomva a LED világítást kapcsolhatjuk. Már ezt is megszokhattuk, hogy a BlitzWolf gamer perifériái világítanak, így ez az összetevő most sem maradhatott ki. Viszont az alulról feltörekvő fény valóban jól néz ki, nem olyan ízléstelen, mint sok másik hangszóró esetében.

Banggodon most 8500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet megvásárolni spanyol raktárból, ez az ár pedig már tartalmazza a minimális szállítási költséget is. Plusz költségektől sem kell tartani, hiszen az áfát is kifizetjük a termékkel együtt.

hirdetés