hirdetés

A BlitzWolf BW-WA3 Pro hangszóró ára 29 000 Ft alá kúszott

Elég jó, 120 W-os teljesítménnyel, 6 hangszóróval és combos 12 órás üzemidővel

hír
A BlitzWolf BW-WA3 Pro hangszóró ára 29 000 Ft alá kúszott 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-04

Az egyik legnépszerűbb BlitzWolf hangszóró a BW-WA3 Pro, amit természetesen le is teszteltünk, így nem csak a levegőbe beszélünk, mikor azt mondjuk, hogy alacsony árért bődületesen jó zenei élményt fogsz kapni a 120 W-os teljesítménynek hála. Amellett, hogy a TWS párosítási lehetőséggel és a dinamikus RGB fényshow-val minden bulit felejthetetlenné tesz, gondoskodik arról, hogy a zene sose érjen véget a hosszú, 12 órás üzemidejével. Hordozhatóságát pedig a hozzá adott vállpánttal teszi még komfortosabbá.

A TWS funkció segítségével két BW-WA3 Pro hangszórót párosíthatsz, hogy 240 W teljesítményű, sztereó hangzást és dupla RGB LED fényjátékot érj el.

Bluetooth 5.0 segítségével teremt kapcsolatot a telefonoddal, de rendelkezik USB, AUX és SD kártya helyekkel is. Háromféle előre beállított hangszínnel rendelkezik: erős basszus, vokál és 3D mód. Az EQ gomb megnyomásával kedved szerint variálhatsz a hangzások között.

Jelenleg 28 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet megrendelni a BGRJU6WA3P  kuponkóddal, minimális 360 forintos szállítási költséggel, ami igencsak jutányos ár egy ilyen sokat tudó partikellékért.

Ráadásul a Banggood a 18. szülinapját ünnepli, így különösen érdemes odafigyelni a kedvezményekre, mert akár kuponok nélkül is szuper ajánlatokat és nagyon alacsony árakat csíphetsz el.

hirdetés