hirdetés

A BlitzWolf 2.1-es gamer hangrendszere még olcsóbb lett

hír
A BlitzWolf 2.1-es gamer hangrendszere még olcsóbb lett 1
írta: Don Kartács
2021-11-12

Amikor már épp azt gondoltam, hogy kezd kifulladni a BlitzWolf gamer vonala, akkor megjelent a BW-GT2, ami egy 2.1-es hangrendszer. A dizájn picit nekem eklektikus, de a játszós vonalba beleillik ez a minden mindenhol világít kinézet, és egyébként az új logójuk sokkal menőbb, mint a régi villámos. Az ára pedig lassan a nullához konvergál, mondjuk korábban sem volt éppen drága. 12 400 Ft-ot kértek érte a megjelenésekor, most meg kupon nélkül is 11 200 Ft-ba kerül. Ennyiért gamer vonalon semmi nincs, főleg nem ingyenes szállítással, EU raktárból.

BW-GT2 – Olcsón villog és zenél neked

A 2.1-es hangfalak két szatellit hangszóróból és egy mélynyomóból állnak. A BlitzWolf BW-GT2 mélyládájában egy 4 inch-es sugárzó került beépítésre, valamint ebben a dobozban van maga az erősítő is, mivel ez egy aktív hangrendszer. A tetejére kerültek a kezelőgombok és az egyes bemenetek. Itt tudunk SD kártyát és pendrive-ot dugni a készülékbe, EQ módot váltani és a számokat lapozni. De mivel FM rádió is van benne, így a csatornák között is itt tudunk böngészni.

Szerencsére Bluetooth csatlakozási lehetőséggel is ellátták, így elég széleskörűen felhasználható a hangszóró. A hátoldalára került a bekapcsológomb, az RCA bemenetek és a két szatellit hangszóró kimenete, amik érdekes módon USB portok formájában jelennek meg.

Az előlapon három potméter található, itt tudjuk a hangerőt, a basszust és a magas hangokat szabályozni.

Egy V-alakú LED dizájn is került rá, ez pedig kéken tud világítani. Ez a szépségelem a szatellitekre is rákerült, amikben egy-egy 3 inches hangszóró kapott helyet. A rendszer összteljesítménye 20 watt. A mélyláda méretei 145x210x260 milliméter, míg a kis sugárzók 105x85x150 mm-esek, a teljes rendszer tömege pedig 2,38 kilogramm.

Érdekes, hogy USB és memóriakártya bementtel is rendelkezik, de ezt a felhasználók 90%-a biztosan nem fogja használni, a rádió már sokkal inkább okos húzás, mert még a mai napig sokan szeretnek reggelente ezzel a médiaformával hangolódni a munkára, tehát ebben van ráció. Ahogy az sem kétséges, hogy a Bluetooth csatlakozási lehetőség is tök jó. A BlitzWolf BW-GT2 névre keresztelt hangfalszettért 11 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek és ehhez még kuponra sincs szükségetek csehországi raktárból, teljesen ingyenes szállítással érkezik a csomag.

hirdetés