hirdetés

A Blitzmax BM-CT2 open ear füles filléres tétel

hír
A Blitzmax BM-CT2 open ear füles filléres tétel 1

Forrás: Banggood

írta: Don Kartács
2023-11-22

Mostanában nagy divat lett open-ear fülhallgatókat vásárolni, aminek az egyik nagy előnye, hogy nem fojtja el a környezeti zajt, így ideális például városban futáshoz, illetve sokakat zavar az érzés, ahogy egy gumiharang behatol a fülbe, így ők is mentesülnek ettől a kellemetlenségtől. A fenti technológia fő irányvonala szerint készült el a BlitzMax BM-CT2, ami a BlitzWolf amárkája, ez a cég pedig már sokszor bizonyított a fülhallgatók között. A BG2d5941  kóddal 9700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül szállítással együtt, ami egy open ear fülesért nem különösebben sok.

Izgalmas eszköznek ígérkezik a BlitzMax BM-CT2, és szerencsére nem is drága. Ha valaki szeretne egy open ear fülest, akkor ezzel lehet próbálkozni. A BG2d5941  kóddal 9700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül szállítással együtt. A HK raktárra vonatkozik a fenti ár, az áfát fizeti a termék után a Banggood.

Érdemes továbbá ránéznetek a többi Black Friday kedvezményre is, amire létrehoztunk egy aloldalt, ezt ezen a linken éritek el.

hirdetés