hirdetés

A Blackview Oscal C20 egy kegyetlenül gyenge és olcsó telefon

hír
A Blackview Oscal C20 egy kegyetlenül gyenge és olcsó telefon 1
írta: SonkaMod
2021-09-27

A kínai gyártó egy rendkívül olcsó okostelefont adott ki, ami első ránézésre 2021-es technikának néz ki, de valójában nem az. Az Oscal C20 a belépőkategória alsó polcának a legolcsóbb terméke. Leginkább öregtelefonnak vagy másodlagos készüléknek jó, mert a mindennapi használatban biztos, hogy olyan kompromisszumos a használata, hogy elmegy a kedvünk még az öngyilkosságtól is.

Androidból a 11-es verziót futtatja, de a Go kiadást, ami a gyenge telefonokra lett tervezve, így talán mégsem fogják első pillanatban földhöz csapni a felhasználók a készüléket. A hardver egyébként az AnTuTu teszten kemény 28 000 pont körül teljesít.

A telefon nyilvánvalóan a legeslegolcsóbb státuszra pályázott, amit szerintem meg is kap, legalábbis ha csak az okoskészülékeket nézzük. A Banggoodon 17 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, és ebben már benne van a szállítási költség is. Ez az összeg tényleg nagyon alacsony, de nyilvánvaló, hogy többet nem is nagyon érne meg ez a konstrukció.

hirdetés