hirdetés

A 3life USB-s kütyü melegen tartja a forrócsokit

hír
A 3life USB-s kütyü melegen tartja a forrócsokit 1
írta: SonkaMod
2021-11-30

Már egészen régen is voltak olyan USB-s kütyük, amik arra szolgáltak, hogy melegen tartsák az italunkat. Ezekről mindig azt állítják, hogy a hideg folyadékokat is felmelegítik, de valójában csak lassabban hűl ki az alapból meleg ital. Ez persze jó, mert télen sokan úgy ülünk a gép előtt, hogy kortyolgatjuk közben a teát, kávét vagy a kakaót, de túl gyorsan kihűlnek mellettünk. Az USB-s melegítő pedig ezt akadályozza meg. A 3life terméke kicsit szofisztikáltabb, mint az átlag, mert egyrészt jól néz ki, másrészt pedig állítható a hőmérséklete.

Előfordul velem – nem is ritkán – hogy belemerülök a munkába, és elfelejtem, hogy még van a reggeli kávéból pár korty a csészében, de már teljesen hideg, amikor eszembe jut. Ilyenkor rossz szájízzel, de csak felhörpintem a maradékot. A 3life melegentartóval viszont ilyen problémánk nem lesz.

A kütyü egy egészen masszív alátét, ami hasonlít kicsit egy mini rezsóra. A funkciója is hasonló, hiszen egy fűtőszálat izzít fel, mellyel maximum 55 Celsius-fokra tudja fűteni az alátétet. Az elektromos áramot USB-n keresztül kapja, tehát meg tudjuk tápolni töltőről és powerbankről is. Van rajta egy tekerő, amivel a különböző fokozatok között válthatunk, amiből összesen öt van.

A 20 watt teljesítményű kütyün digitális kijelző is van, ahol láthatjuk ezeket a fokozatokat.

Nehéz azt belőni, hogy egy ilyen kütyü mennyit ér, sokan ugyanis egy forintot nem fizetnének érte, mások viszont élnek-halnak az ilyen hasznos kiegészítőkért. A 3life eszköze nem a legolcsóbb, de nem is egy fapados melegítő, a Banggoodról a BG2a6a0b kuponkóddal 5200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetjük meg, szállítási költséggel együtt.

hirdetés