hirdetés

A 1MORE ComfoBuds 2 füles egy raktárkisöprés miatt olcsó

hír
A 1MORE ComfoBuds 2 füles egy raktárkisöprés miatt olcsó 1

Forrás: Banggood.com

írta: Don Kartács
2022-10-04

A 1MORE az egyik kedvenc kínai fülhallgató márkám, jelenleg is birtoklok tőlük három darabot. Olyat viszont ritkán látok a kínálatukban, ami semi in-ear, vagyis oldalról fülbe fordulós darab, ezt a rendszert az Apple az AirPods-szal tette népszerűvé. A membránja extra nagy méretű, ami kiváló hangminőséget sejtet – de akinek nem tetszik, az 12 hangkép közül választhat -, a mikrofon oldalon zajszűréssel büszkélkedhet, nagyon alacsony a késleltetése, és az üzemideje is extra hosszú. 23 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte a BGAUDIO  kuponkóddal. A szállítás 300 forintba kerül, az áfát pedig fizeti a Banggood a termékei után.

Sportra is alkalmas valamennyire, IPX5 védelemmel rendelkezik, ami leginkább az izzadtság és az eső ellen nyújt védelmet. A modern BT szabványoknak hála – ami a ComfoBuds esetében az 5.2-es verziót jelenti – már nagyon alacsony a késleltetés, nem csúszik a játékok és a filmek alatt sem a hang, de itt van egy külön „Gaming Mode” is, ami extra alacsony értékekkel büszkélkedhet.

Érdemes még megemlíteni, hogy mivel ez egy viszonylag hosszabb szárú füles, ezért jó esély van arra, hogy headsetként is használható, főleg azért, mert a mikrofon oldalán ENC – környezeti zajszűrés – is dolgozik. 23 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte a BGAUDIO  kuponkóddal. A szállítás 300 Ft-ba kerül, az áfát pedig fizeti a Banggood a termékei után.

hirdetés