hirdetés

8800 forintért rendelhető a HOTO akkus ragasztópisztoly

hír
8800 forintért rendelhető a HOTO akkus ragasztópisztoly 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-05-12

Az egyik kedvenc Hoto termékünk a ragasztópisztolyuk, mely akkumulátoros, és sokkal jobb, mint az itthon kapható gagyiságok. Az otthoni barkácsolásban és dekor cuccok készítésében remekül használható eszközzel egyszerű a munka, hiszen nem kell a vezetékkel bajlódnunk. Most mindössze 8800 forintba kerül a kütyü, és még szállítási költséget sem kell rá fizetnünk.

A kellékanyagokkal sem lehet probléma, teljesen szabványos 7 mm átmérőjű rudat kell bele szerezni, amit a hobbiboltok vagy barkácsáruházak polcain megtalálhatunk, de valószínűleg még hipermarketekben is van. Persze van sajátmárkás, HOTO, csillivilli utántöltő is, de baromi drága, és a legtöbb felhasználónak inkább az átlátszó ragasztórúd kell, nem ez a csillámporos, amiből alapból adnak hozzá 10 darabot.

A Banggoodon most kedvező áron rendelhető, rég volt ennyire olcsó, hiszen 8800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg is vásárolhatjuk, a szállítás pedig ingyen jár hozzá.

hirdetés